fbpx
Skip to content

Motoros napellenző

Motoros napellenző könyökkaros napellenző

Egyszerű kezelhetőség, időjárásálló kivitel

Az akár otthoni okos rendszerekkel is összekapcsolható motoros napellenzők távirányítóval és mobilalkalmazáson keresztül is könnyen szabályozhatók, így Te is bármikor gyorsan és kényelmesen állíthatod be az árnyékolás mértékét. Berendezéseink tartós, időjárásálló anyagokból készülnek, valamint UV-álló ponyvával vannak felszerelve, így ellenállnak az erős napsütésnek, az esőnek és a szélnyomásnak, hosszú távon is megbízható védelmet nyújtva a hétköznapi használat során.

Miért válaszd a motoros napellenzőt?

Egy-egy épület energetikai jellemzőit nem csupán a gépészeti megoldások és a szigetelés határozza meg, de az árnyékolás mértéke is. A megfelelő árnyékoló rendszerek használatával még a tikkasztó nyári időszakban is nagymértékben csökkenthető az épület hőmérséklete, így mérsékelhető a klímarendszerek áramfogyasztása, fokozva bármely otthon energetikai hatékonyságát.

Stílusos és esztétikus megjelenés

A kínálatunkban megtalálható motoros napellenzők különböző színben és designban is elérhetők, így megrendelőink könnyen kiválaszthatják az igényeikhez és otthonuk stílusához illő, akár egyedi dekorációval ellátott megoldásokat.

Szeretnél Te is innovatív motoros napellenzővel felszerelni otthonodat? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tekintsd meg a kínálatunkban szereplő motoros redőnyöket is!